International@Work, kijkt over grenzen heen!

voor Opdrachtgevers

“Hoe kom ik aan goede mensen?…”

De zoektocht naar gemotiveerd en gekwalificeerd personeel is bij veel ondernemingen een hoofdpijn dossier. Aan de andere kant zijn er mensen die hun land zijn ontvlucht en die op zoek zijn naar passend werk.

In het nieuws:

  • Werk zoeken gebeurt steeds meer over de landsgrenzen heen, enerzijds door vrije verkeer van mensen en goederen binnen de EU,  anderzijds door migratie of vluchten voor geweld en onderdrukking.
  • Hoog gekwalificeerde buitenlandse werkzoekenden lopen aan tegen beperkte geldigheid van buitenlandse diploma’s en certificaten.

International@Work kijkt over grenzen heen en brengt werkzoekenden en opdrachtgevers samen.

Wij selecteren professionals die in hun eigen land hun sporen hebben verdiend in de meest uiteenlopende vakgebieden. 

Wat ze gemeen hebben is dat ze zeer gemotiveerd zijn om aan de slag te gaan. Ook als het in eerste instantie nog niet op het eigen vak of niveau kan zijn.

Waarom wij? Een unieke combinatie van ervaring en achtergrond.
Met jarenlange ervaring in detachering en diverse management rollen begrijpen we de vraagstukken van werkgevers.
We hebben Oekraïense roots en voelen een persoonlijke verbondenheid. We kennen de cultuur en kunnen de professionals  aanspreken in hun eigen taal.

Wij hebben 20 jaar ervaring met maatschappelijke ondersteuning en sociaal domein en zijn erop gericht om de mogelijkheden van de professionals te zien en ze te begeleiden om kansen te benutten.